Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Карашинська громада» (код ЄДРПОУ: 34207327) був реорганізований і увійшов до складу Селищенської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Карашинська громада
Звенигородський район

План Місцевого Економічного Розвитку Карашинської ОТГ отримав позитивну оцінку Світового Банку

Дата: 21.05.2020 17:40
Кількість переглядів: 10698

Фото без опису

У листопаді 2018 року Карашинська ОТГ приєдналася до Ініціативи ЄС «Мери за економічне зростання».

За підтримки Ініціативи Європейської комісії «Мери за економічне зростання», відділом архітектури, ЖКГ та земельних відносин Карашинської сільської ради, приватним сектором та організаціями громадянського суспільства, розроблено План місцевого економічного розвитку Карашинської ОТГ. Він має на меті здійснити заходи, направлені на стимулювання росту економіки громади, розвитку бізнесу та зайнятості населення.

Цей документ націлено на застосування основних принципів сумлінного державного управління, заохочення участі в місцевому економічному розвитку всіх зацікавлених сторін, місцевих органів влади, представників бізнесу та громадськості, університетів та дослідних установ.

В травні 2020 року за повідомленням команди Ініціативи ЄС «Мери за економічне зростання» в Україні» План місцевого економічного розвитку Карашинської ОТГ отримав позитивну оцінку Світового Банку.

Карашинська ОТГ отримаала статус «Дійсний учасник» Клубу «Мери за економічне зростання».

Карашинська ОТГ отримала подяку за сумлінне відношення до спільної роботи з Ініціативою ЄС «Мери за економічне зростання» в Україні», а також за підтверджене практикою бажання впроваджувати інновації у сфері планування місцевого економічного розвитку.

В результаті перед мКарашинською громадою відкрились нові можливості в отриманні міжнародної технічної допомоги країн Європейського Союзу.

Повідомляємо, що План місцевого економічного розвитку Карашинської ОТГ на українській та англійській мовах викладено у вільний доступ на офіційному сайті Карашинської сільської ради.

Відділ архітектури, ЖКГ та земельних відносин


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua